Voor profit en non-profit organisaties

Coaching en Training

Trainer en coach Rijkelt Middelbeek

Rijkelt Middelbeek - Sonar T&C

Rijkelt geeft op aanvraag proces begeleiding, training en coaching in profit en non-profit organisaties. Het geven van trainingen is ontstaan door de vraag vanuit het onderwijs naar een andere manier van communiceren met kinderen, jongeren en hun ouders, samenwerken en leidinggeven. Rijkelt richt zich in de trainingen op de dialoog, open en directe communicatie en begrenzing.

Opleidingen: Middeloo, VO groepstherapie, UQC, Vidarte, Phoenix, Lorentszhuis, ACT

Trainer en coach Bob van der Lelij

Bob van der Lelij - Tell Me coaching & training

Bob is gecertificeerd Master Coach, Team Coach en NLP Practitioner met jarenlange ervaring in de financiële sector, primair werkend met zelforganiserende teams en individuen met persoonlijke ontwikkelvraagstukken. Bob heeft veel ervaring met teamdynamica (psychologische veiligheid, onderlinge samenwerking, conflicthantering), teambuilding en het optimaal benutten van persoonlijke drijfveren en denkvoorkeuren van individuen. Zijn begeleiding kenmerkt zich door een open, accepterende en doortastende houding in combinatie met scherpe vraagstelling en confronterende interventies. Oplossingsgericht met veel aandacht voor ieders verhaal.

Opleidingen: Erasmus Universiteit Rotterdam, Coach College de Baak, MIND Academy, HBDI

Opdrachtgevers

 1. Achmea

  Procesbegeleiding en communicatie binnen teams.

 2. Belastingdienst

  Training omgaan met veiligheid vertrouwen, pestprocessen. Onderzoek naar veiligheid en vertrouwen op de werkvloer, proces begeleiding in teams

 3. DJI

  Diverse gevangenissen, procesbegeleiding, top - down en visa versa getraind, cultuur omslag, afname organisatie scan, toneel voorstelling “lovely Rita” ingebed in de trainingen.

 4. ABN AMRO

  Psychologische veiligheid, teamtraining, coaching.

 5. Gemeente Deventer

  Vertrouwenspersonen getraind.

 6. Onderwijs

  Op vele scholen PO, VO, MBO, HBO. Organisatie scan, procesbegeleiding, Verbindend Gezag, training communicatieve vaardigheden, veiligheid, vertrouwen in teams en communicatie met ouders. Coaching teams en individuen, directies

 7. NOC-NSF

  Training scheidsrechters van 10 sportbonden in omgaan agressie.

 8. Politie

  Training zedenpolitie herkenning / gespreksvaardigheden omgaan met pesten.

 9. Ziekenhuizen

  Aanpak agressie SEH en train de trainer bij diverse ziekenhuizen.

 10. Ita Wegman Stichting

  Aanpak agressie en train de trainer.

Neem contact op

Je kan een e-mailbericht sturen naar onderstaand e-mailadres, een bericht sturen via het formulier of telefonisch contact opnemen.

Google reCaptcha: Invalid site key.