Ik had je lief, ik heb je lief

,

groeien in de partnerrelatie

Liefde is de motor van iedere partnerrelatie. Vanuit liefde kies je voor elkaar en sta je voor de opgave de liefde vorm te geven in het alledaagse leven. Sleur ligt daarbij nog wel eens op de loer. In de partnerrelatie zie je je gespiegeld in de ogen van je partner. Jouw persoonlijke thema’s ervaar je juist in de intimiteit van de relatie, of in het gebrek aan intimiteit. Dat kan spanningen met zich meebrengen. Waar de liefde eerst stroomde, lijkt ze soms verdwenen of zit ze verscholen achter (onuitgesproken) verwachtingen en teleurstelling.

Zijn dit thema’s waar je jezelf in herkent of die je ervaart in je relatie?

‘Ik had je lief, ik heb je lief’ is een dag waarop je stilstaat bij jouw (toekomstige) of jullie partnerrelatie. Hoe beweeg jij in de relatie en welke thema’s kom je tegen? Hoe spelen de thema’s verlangen en gemis, geven en nemen, intimiteit en sexualiteit? Hoe kun je weer toegang krijgen tot elkaar en de liefde tussen jullie?

Het resultaat van de dag is dat je inzicht verkrijgt in hoe jij in de partnerrelatie staat. Je weet weer wat je nodig hebt om te (blijven) verbinden met je partner, waardoor je weer in liefde kunt leven met elkaar. Of in liefde kunt besluiten uit elkaar te gaan.

‘Ik had je lief, ik heb je lief’ is een dag voor stellen en individuen die willen groeien in de huidige of toekomstige partnerrelatie en willen werken aan persoonlijke thema’s rondom relaties.

De dag is op zaterdag 4 april 2015 van 10.00-17.00 uur. De ontvangst is om 9.30 uur. De locatie is Burglaan 41a in Apeldoorn. Rijkelt Middelbeek (Sonar TC) en Bianca Schlief (Het Ontdekkingsbedrijf) begeleiden de dag.

Het tarief voor individuen is € 95,- exclusief BTW, het tarief voor paren is € 170,- exclusief BTW, beide inclusief lunch.

Informatie en aanmelding

Rijkelt Middelbeek
06-54620731

Bianca Schlief
06-10426095

www.ontdekkingsbedrijf.nl